Menu
TO SHARE
Kippenreepjes met looksaus
Calamares panco met verse tartaar
Bordje Serranoham
Bordje warme hapjes gemengd
Toastjes met gerookte zalm
Scampi panco met cocktailsaus
Duo van wildpaté
SNACKS
Croque monsieur
Croque madame
Croque hawai
Croque bolognaise
Toast gerookte zalm
Spaghetti
Veggie pasta
Garnaal/kaaskroketten
VOORGERECHT
Rundscarpaccio met truffelolie en parmezaan
Artisanale garnaalkroketten
Artisanale kaaskroketten
Scampi Zwart Licht
Gerookte zalm met sjalot en pijpajuin
Kroketten van fazant met veenbessenconfituur
HOOFDGERECHT
Steak Belgisch Wit-Blauw
Vol-au-vent van Mechelse Koekoek
Kalfstong in madeirasaus
Salade geitenkaas
Salade scampi met currydressing
Scampi met pasta of frietjes
Chateau Briand (600gr 2p) met sla en frietjes
Slibtongen (2 stuks) met sla en frietjes
Varkenswangen met witloofsalade
DESSERT
Chocolademousse
Tiramisu met speculoos
Crême bruleé
Dame Blanche
Coupe Advocaat
Coupe Bresilienne
Warme appeltaart met ijs
MENU 'T ZWART LICHT
Kroketten van fazant met veenbessenconfituur
Garnaalkroketten
of
Kroketten van fazant met veenbessenconfituur
of
Rundscarpaccio
****
Hertensteak met bordelaisesaus en witloofsalade
Steak Belgisch Wit-Blauw
of
Hertensteak met bordelaisesaus en witloofsalade
of
Slibtongen
****
Irish coffee
Nougatijs met rood fruit
of
Irish coffee